Een anaal dildo is anders dan een gewone dildo

Een flink aantal mensen denkt dat een gewone dildo prima te gebruiken is als anaal dildo, een gewone penis past er immers ook in. Maar juist bij een speeltje gaat het erom dat jij als gebruiker er optimaal van geniet, of dat je je partner er juist extra plezier mee doet. Wil je anaal experimenteren met speelgoed, dan is het tijd om een mooie anaal dildo te kopen in de sexshop. Deze heeft namelijk een smallere kop dan een gewone dildo, waardoor het inbrengen makkelijker gaat.

Anaal dildo’s voor beginners

Dat je ervan geniet is het belangrijkste, en daarmee moet je zeker als beginner het formaat niet onderschatten. Anale penetratie is heel anders dan vaginale penetratie en de eerste keren kan het onprettig zijn. Begin met een vinger en ga daarna pas over op een anaal dildo. Begin kort en smal, let ook op de dikte van de kop. Als het prettig is kun je altijd nog een grotere, dikkere anaal dildo kopen. Wees voorzichtig en gebruik genoeg voor je speeltje geschikt glijmiddel om pijn te voorkomen. De smalste anaal dildo’s zijn al verkrijgbaar vanaf 1 centimeter dikte, vergelijkbaar met een vinger. Qua materiaal kies je als beginner het best voor siliconen of ander zacht en flexibel materiaal. Je kunt uitbouwen door over te stappen op een zwaardere anaal dildo bijvoorbeeld van glas, of door een dildo aan te schaffen die een smalle kop heeft en naar de onderkant breder wordt. Extra tip voor mannen: probeer ook eens de prostaat te stimuleren met een anaal speeltje.

Anaal dildo’s voor gevorderden

Als de anus toe is aan meer vertier kun je anaal dildo’s kopen tot wel 5 centimeter dik en 30 centimeter lang. In verschillende maten zijn ze zowel glad als met ribbels of noppen verkrijgbaar. De structuur zal de kringspier stimuleren, heftigere hoogtepunten gegarandeerd. Voor mannen is een kromme anaal dildo ideaal om de prostaat te bereiken. Bij een beaded dildo lopen de kralen soms op in diameter. Dit geeft zowel bij inbrengen als bij het eruit halen een bijzonder gevoel. Uiteraard zijn ze net als gewone dildo’s ook verkrijgbaar met een zuignap zodat je je handen vrij hebt. Als je helemaal wild wilt doen, kun je ook een fisting dildo anaal gebruiken, maar dat is echt voor de experts!

Aanbevolen